Onze winkel is vrij te bezoeken U kunt ook een afspraak maken

Slim & robuust:
De ideale helm voor de allroader. Dankzij de hoge veiligheid, de handige technische voorzieningen en de lichte constructie kan je met deze slimme en stijlvolle fietshelm van HelmetPlus elk parcours veilig ontdekken.

De ideale helm voor de allroader
Dankzij de hoge veiligheid, de handige technische voorzieningen en de lichte constructie kan je met deze slimme en stijlvolle fietshelm van HelmetPlus elk parcours veilig ontdekken.

Veiligheid en rijplezier
De EOS van HelmetPlus biedt je zowel veiligheid als rijplezier. Speciale sensoren registreren een noodstop en zorgen ervoor dat de knipperlichten achteraan gedurende één minuut gaan knipperen. Een ergonomische afstandsbediening op het stuur activeert tal van nuttige functies tijdens het fietsen. Het slimme licht op de achterkant van de helm kan bijvoorbeeld in twee standen schijnen: als helder led-achterlicht of als nuttige richtingaanwijzer voor het wegverkeer. Hierdoor ben je niet alleen goed uitgerust om offroad te rijden maar ook om in de stad te fietsen. De verlichting vooraan is krachtig genoeg om duistere zones te verlichten, bijvoorbeeld tijdens een fietstochtje in het bos. Superhandig, toch?

Storingsvrije en vlotte communicatie
Een windbeschermde headset storingsvrije communicatie, gerichte navigatieaankondigingen en muziekweergave mogelijk. Dankzij de ingenieuze backbone conductietechnologie luister je naar je favoriete muziek zonder verlies van de omgevingsgeluiden.

Slimme en sportieve fietshelm voor de allrounder
Kortom, de EOS is dé belichaming van de slimme fietshelm en brengt je veilig en in alle comfort over fiets-, bos- en weidepaden. Haal ‘m nu in huis om samen vele avonturen te beleven!

Maat bepalen van helm bij volwassenen en kinderen

Pak een meetlint.
Meet de omtrek van je hoofd. Plaats het meetlint 2.5 cm boven de wenkbrauwen.
Bekijk de helm maat bij de bijbehorende omtrek in centimeters.

Fietshelm EOS Grey M

  • Merk: Helmetplus
  • Model: Fietshelm EOS Grey M
  • Barcode: 2181005017120
    -
  • € 175,00


Tags: Fietshelm EOS Grey M, Fietshelm EOS Grey M, Brompton onderdelen > Fietshelm