Betaling en verzending

Hoe kan ik betalen?

Plaatst U een bestelling bij Het Zandrijwielen, dan kunt U kiezen uit de volgende betaalmethoden:

Ideal:  Met IDEAL rekent U eenvoudig en veilig af. Het Zandrijwielen verzendt Uw bestelling meteen.
Mr Cash: Betaal online met Uw bank, Uw bestelling wordt meteen verzonden.
Bank Overschrijving: Op de bevestigings pagina vindt U de rekeninggegevens, tevens krijgt U rekeninggegevens bij de bevestigings-mail.
                                     Uw bestelling wordt verzonden zodra de betaling is ontvangen.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten in Nederland zijn slechts € 6,95 per bestelling. Bestellingen boven de € 70,00 worden gratis binnen Nederland verzonden. Naar België en Duitsland kost € 9,95 per bestelling. Brompton vouwfietsen en Brompton Electric verzenden wij gratis binnen Nederland.
Bij Brompton vouwfietsen en Brompton Electric naar Belgie of Duitsland hanteren wij een prijs van € 49,00. Dit betreft een verzekerde verzending.

De retourzendingen zijn voor kosten van de consument. Behalve bij garantie produkten dan zijn de kosten voor ons. 
Dus bij verkeerd bestellen of het afzien van de bestelling na ontvangst van de de bestelling zijn de retourkosten voor eigen risico.

Wel wordt bij terugsturen van de bestelling het totale bedrag gecrediteerd. Dus de producten en de eventueel betaalde verzendkosten.
Bij het terug sturen van enkele producten dus niet de hele bestelling crediteren wij alleen het bedrag van de terug gestuurde producten en niet de
eventueel betaalde verzendkosten. Wij gaan tot terug betaling over wanneer wij de producten hebben ontvangen en nagekeken hebben
op eventuele beschadigingen.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Zodra Uw bestelling aan Post.nl is overgedragen ontvangt U een traceercode per mail. Met deze traceercode kunt U Uw bestelling volgen
en weet U wanneer Uw bestelling wordt afgeleverd.

Nog vragen?

Heeft U nog vragen? Bel dan 013-5900015 of stel Uw vraag online