Onze winkel is vrij te bezoeken U kunt ook een afspraak maken

Deze P line Electric is een High Model met bagagedrager.

De lichtste Brompton Electric-fiets ooit
De Electric P Line is verkrijgbaar vanaf aleen 12,7 kg (of 15,6 kg met de accu klaar voor gebruik). Het is ontworpen voor de beste prestaties, met zijn titanium Advanced-achterframe en hoogwaardige, gewichtsbesparende componenten. Je kunt hem dragen, optillen en verder rijden.

Nog draagbaarder.
Ingeklapt binnen 20 seconden, en slepen en rollen is gemakkelijker dan ooit. De innovatieve zadelpen met dubbele vergrendeling zorgt ervoor dat je de opgevouwen fiets via het zadel kunt besturen.

De grotere, lichtere Advanced-rolwielen glijden in straten en gebouwen. En er is het door Brompton ontwikkelde rolrek (optioneel). Deze bagagedrager van 341 gram is ontworpen rond het zwaartepunt om de gevoelde last te minimaliseren, waardoor je ingeklapte fiets aanvoelt als een superlicht koffer.

Ontworpen voor perfectie
Het compacte Superlight-systeem met 4 versnellingen biedt je alles wat je nodig hebt om tussen stad en land te fietsen. Schakelen gaat soepel en eenvoudig met één schakelhendel. Het Brompton Advance-ophangblok is standaard inbegrepen, wat de controle en wegligging verscherpt. Met alle andere Superlight-onderdelen en de hoogwaardige contactpunten erbij heb je een elektrische ervaring van een echt hoger niveau.

Al onze Bromptons worden 100% afgemonteerd
Een aankoop van een Brompton is inclusief 2 servicebeurten
1 na 3 maanden en 1 na ongeveer 12 maanden.
En natuurlijk de eventuele garantie afhandelingen nemen wij ook voor onze rekening.
Kortom zorgeloos Bromptonnen

All our Bromptons are 100% assembled
A purchase of a Brompton includes 2 service intervals
1 after 3 months and 1 after approximately 12 months.
And of course we also take care of any guarantee issues.
In short carefree Brompton rider

specs
framemaat omschrijving high
frametype uni
omschrijving deze p line electric is een high model met bagagedrager.\n\nde lichtste brompton electric-fiets ooit\nde electric p line is verkrijgbaar vanaf aleen 12,7 kg (of 15,6 kg met de accu klaar voor gebruik). het is ontworpen voor de beste prestaties, met zijn titanium advanced-achterframe en hoogwaardige, gewichtsbesparende componenten. je kunt hem dragen, optillen en verder rijden.\n\nnog draagbaarder.\ningeklapt binnen 20 seconden, en slepen en rollen is gemakkelijker dan ooit. de innovatieve zadelpen met dubbele vergrendeling zorgt ervoor dat je de opgevouwen fiets via het zadel kunt besturen.\n\nde grotere, lichtere advanced-rolwielen glijden in straten en gebouwen. en er is het door brompton ontwikkelde rolrek (optioneel). deze bagagedrager van 341 gram is ontworpen rond het zwaartepunt om de gevoelde last te minimaliseren, waardoor je ingeklapte fiets aanvoelt als een superlicht koffer.\n\nontworpen voor perfectie\nhet compacte superlight-systeem met 4 versnellingen biedt je alles wat je nodig hebt om tussen stad en land te fietsen. schakelen gaat soepel en eenvoudig met één schakelhendel. het brompton advance-ophangblok is standaard inbegrepen, wat de controle en wegligging verscherpt. met alle andere superlight-onderdelen en de hoogwaardige contactpunten erbij heb je een elektrische ervaring van een echt hoger niveau.\n\nal onze bromptons worden 100% afgemonteerd\neen aankoop van een brompton is inclusief 2 servicebeurten\n1 na 3 maanden en 1 na ongeveer 12 maanden.\nen natuurlijk de eventuele garantie afhandelingen nemen wij ook voor onze rekening.\nkortom zorgeloos bromptonnen\n\nall our bromptons are 100% assembled\na purchase of a brompton includes 2 service intervals\n1 after 3 months and 1 after approximately 12 months.\nand of course we also take care of any guarantee issues.\nin short carefree brompton rider\n\n

Brompton P Line Electric Urban High+Rack, Midnight Black Metallic /Titanium Black Matt

  • Merk: Brompton
  • Model: Brompton P Line Electric Urban High+Rack, Midnight Black Metalli
  • Fietsnummer: F.15552
  • Barcode: F.15552
    -
  • € 4.303,00


Tags: Brompton P Line Electric Urban High+Rack, Midnight Black Metallic /Titanium Black Matt, Brompton P Line Electric Urban High+Rack, Midnight Black Metalli, Brompton ELECTRIC > Brompton Electric vouwfietsen