Onze winkel is vrij te bezoeken U kunt ook een afspraak maken

Brompton Waterproof Jacket Red Maat L
Woon-werkverkeer stopt niet bij nat weer of slechte omstandigheden. Blijf droog in de regenbuien en 's nachts zichtbaar. Een klassieke, ingetogen look betekent dat je ook niet misplaatst van de fiets zult kijken. Maak fietsen in de stad tot een alledaags iets (ongeacht het weer) met de London Jacket.
Gemaakt van een zeer ademende, waterdichte stof (15k), de London Jacket in Navy is gebouwd met volledig getapete naden; houdt je droog in de slechtste omstandigheden. De stof is zeer ademend (15 km) en in combinatie met ritsonderarmopeningen bestaat er geen risico op oververhitting. Reflecterende panelen die gemakkelijk kunnen worden verborgen, bieden de bescherming die u op de fiets nodig hebt en zorgt voor een schone, slimme uitstraling. Met een verborgen telefoonzak en voldoende opbergruimte voor andere essentiële items is dit een jas die klaar is om alles aan te nemen wat de stad eraan kan doen, op je rit en verder.

Brompton London waterproof Jacket Red MT L

  • Merk: Brompton
  • Model: Brompton London waterproof Jacket Red MT L
  • Barcode: 2181003094369
    -
  • € 165,00


Tags: Brompton London waterproof Jacket Red MT L, Brompton London waterproof Jacket Red MT L, Brompton onderdelen > Brompton Kleding en Merchandising