• Het Zandrijwielen Bromptonwinkel Zuid Nederland

Het Zandrijwielen Bromptonwinkel Zuid Nederland

Het Zandrijwielen enige onafhankelijke Bromptonwinkel in Zuid Nederland


 Sinds een jaar ongeveer hebben wij ons service niveau nog verder op gekrikt wat Brompton betreft. Waardoor wij zijn uit gegroeid tot een winkel met enkel en alleen Bromptons of onderdelen en accessoires in de verkoop. Met andere woorden een Bromptonwinkel.
Wij zijn een onafhankelijke Bromptonwinkel die volledig zelfstandig draait. Niet aangesloten bij Brompton of een keten. ( wij geloven in kleinschaligheid). Dit is uniek en wij zijn dan ook een van de weinige zelfstandige Bromptonwinkels in Nederland. Zeker in Zuid-Nederland zijn wij de enige onafhankelijke Bromptonwinkel.
Onze winkel wordt door mij en mijn vrouw gerund. Wij verkopen al ruim 30 jaar Bromptons. Door deze jarenlange ervaring met dit product zijn wij overtuigd van de kwaliteit. Wij hebben al menig Bromptons in onze handen gehad waardoor wij deze fiets van binnen en buiten kennen.
 

Wij zijn op slechts 10 á 15 minuten loop afstand van Station Tilburg Universiteit in de centraal gelegen Tilburgse wijk 't Zand gevestigd . U vindt ons nabij het winkelcentrum Westermarkt en Zorgcentrum De Kievitshorst.

Bromptonwinkel Rijwielhandel het Zand Groot door klein te blijven.