• Brompton C Line Electric

Brompton C Line Electric

Brompton Electric

De Elektrische Brompton
ook wel Brompton Electric genoemd is de ideale fiets voor woonwerk en vakantie. Hij blinkt uit door zijn compactheid en door zijn uitstekende rij gedrag. Deze prachtige Brompton is net als de gewone Brompton ontworpen om enorm mobiel te zijn in de steden. Ook is deze fiets door zijn compactheid uitermate geschikt om mee tee nemen op vakantie in bijv. buscamper. Wat natuurlijk ideaal is wanneer U in heuvel bergachtig gebied komt. En wat betreft de actieradius gemiddeld heeft U een bereik van 40 tot 70 km.
En komt U zonder stroom te zitten geen probleem deze Electric rijdt zonder ondersteuning net zo licht dan een gewone Brompton.


De Elektrische Brompton is voorzien van een op maat gemaakte 250 Watt voorwielmotor met een extreem hoge performance-to-weight verhouding. Verder is het voorzien van een enorm slim geïntegreerde trapkracht- en trapfrequentiesensor, waardoor het een natuurlijk rijgevoel geeft. De accu bevat een geïntegreerd display en heeft ook een USB poort, hiermee kunt u zelfs uw eigen smartphone opladen. En het mooiste aan de nieuwe Brompton is dat de vouwmaat identiek is aan de gewone Brompton, of terwijl enorm compact.. Alle Brompton Electrics worden geleverd met een kleine accutas (1,5l), deze accutas is in de vorm van een schoudertas en komt het transportgemak alleen ten goede. Verder is het optioneel om ook een grotere commuter bag (20l) erbij te nemen.
specificaties Brompton

Brompton Electric P Line

Brompton heeft ook een lichtere versie van de Electric uit gebracht namelijk de P Line Electric.
De P Line Electric weegt zonder accu vanaf 12,7 kg en met accu slechts 15,6 kg.


Brompton Electric Dealer Nederland

Als één van de Nederlandse Brompton Dealers hebben wij de eer om deze prachtige  Bromptons aan te bieden. Bent u benieuwd naar de Elektrische Brompton, kom gerust langs bij ons voor meer informatie of een testrit.

Verwante Tags

Brompton Electric