Tijdens de winterperiode is onze winkel op donderdag gesloten. Voor advies over aankoop Brompton of E-Bike kan donderdags eventueel op afspraak.Via mail of telefonisch kunt U een afspraak maken.Bestellingen worden gewoon verzonden.

 

Tsinova E-Bike

Een Tsinova is een lichgewicht en innovatieve 20″ e-bike, mogelijk als vouwbaar (model: Alias) en niet-opvouwbaar (model: ION). De TSINOVA e-bike heeft een mooi retro design, is makkelijk in gebruik en zit vol met innovaties. Slimme ondersteuning, riemaandrijving, afgemonteerd met kwaliteitsonderdelen. Deze fiets is prima te gebruiken als stadsfiets, vakantiefiets en bedrijfsfiets.

                     Aangenaam rijden is mogelijk dankzij de geïntegreerde VeloUP/ 250W motor (trapondersteuning). Het VeloUP-systeem levert automatisch, zowel als de weg omhoog gaat als op het vlakke, exact de juiste ondersteuning om de fietser een heerlijke rijervaring te geven door een krachtsensor in de trapas. Ritgegevens kunnen eenvoudig live geanalyseerd worden door de zelfontwikkelde Tsinova-app.

Accu 


De dynamische lithiumbatterij weegt slechts 1.2 kg. De batterij wordt binnen 3 uur opgeladen. De TSINOVA heeft een bereik tot 70 km en een maximumsnelheid van 25 km/h.

De elektrisch fiets met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Licht gewicht aluminium frame. De complete fiets weegt slechts 14 kg,de vouwbare versie slechts 15 kg. Dit is ongeveer de helft van de gemiddelde elektrische fiets.

Compact ontwerp, met hetzelfde type lithiumbatterij van Panasonic als Tesla in haar auto’s toepast.

Beltdrive


Vergeleken met de algemeen toegepaste ketting is het systeem schoon en stil. De Gates industriële getande riem heeft een extreem lange levensduur en is onderhoudsvrij.

Kom voor meer info langs in de winkel!


Er zijn geen producten in deze categorie.