Vanwege het Corona virus is onze winkel tijdelijk gesloten. Hoelang dit duurt is nog onduidelijk, we houden de  richtlijnen van de overheid aan wat betreft tijdsduur. Het spijt ons erg en begrijpen dat dit voor U ook erg lastig is. Maar ondanks dit en de financiële last voor ons menen wij toch deze beslissing te moeten maken. Wij staan allemaal voor een moeilijke tijd en wensen dan ook iedereen veel sterkte.  "Uw Bromptonspecialist"                       
Wel werken wij op afspraak voor aankoop Brompton of reparatie aan Brompton.Via email:info(at)hetzandrijwielen(punt)nl     Bestellingen via de webshop worden gewoon geleverd                                                                                                                                                                                                                                        


  • Brompton H6L Titanium, Tempest Blue
Deze mooie Brompton is afgewerkt met een Titanium voorvork en een Titanium achterframe wat hem een kleine kilo lichter maakt dan een gewone stalen uitvoering. Dit heeft natuurlijk het voordeel dat die makkelijker te tillen is, maar het grootste voordeel zit hem in het open en dicht klappen van het achterframe omdat die natuurlijk door het titanium lichter is. En het in en uit klappen van het achterframe is een handeling die je het meeste doet bij een Brompton.
specs
frametype uni
netto gewicht 11.00
omschrijving deze mooie brompton is afgewerkt met een titanium voorvork en een titanium achterframe wat hem een kleine kilo lichter maakt dan een gewone stalen uitvoering. dit heeft natuurlijk het voordeel dat die makkelijker te tillen is, maar het grootste voordeel zit hem in het open en dicht klappen van het achterframe omdat die natuurlijk door het titanium lichter is. en het in en uit klappen van het achterframe is een handeling die je het meeste doet bij een brompton.
type remmen achter vk
type remsysteem voor vk
type versnellingsysteem derailleur
versnellingen 6
wielmaat 16

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Brompton H6L Titanium, Tempest Blue

  • Merk: Brompton
  • Model: Brompton H6L Titanium, Tempest Blue
  • Fietsnummer: F.14524
  • Barcode: F.14524
    -
  • € 2.195,00


Tags: Brompton H6L Titanium, Tempest Blue, Brompton H6L Titanium, Tempest Blue, Vouwfietsen > Brompton, Vouwfietsen > Brompton Superlight