• Brompton   New York Edition S6L, Zwart/Zwart/Limegreen
Speciale editie, slechts 2000 exemplaren wereldwijd. 6 versnellingen en S stuur. Kleuren zwart/limegreen

Deze speciale Brompton editie is voorzien van 6 versnellingen en een S-stuur. De Brompton is zwart gekleurd en prachtig afgewerkt met limegreen-kleuren. De afwerking is te zien in: crankstel, naven, onderkant zadel en speciale handvaten. Verder is de Brompton voorzien van Kojak banden die de snelheid bevorderen en batterij verlichting. Er zijn slechts 2000 exemplaren gemaakt van deze Brompton.
https://youtu.be/DY7UV_kaCF0
specs
frametype uni
omschrijving speciale editie, slechts 2000 exemplaren wereldwijd. 6 versnellingen en s stuur. kleuren zwart/limegreen \r\n\r\ndeze speciale brompton editie is voorzien van 6 versnellingen en een s-stuur. de brompton is zwart gekleurd en prachtig afgewerkt met limegreen-kleuren. de afwerking is te zien in: crankstel, naven, onderkant zadel en speciale handvaten. verder is de brompton voorzien van kojak banden die de snelheid bevorderen en batterij verlichting. er zijn slechts 2000 exemplaren gemaakt van deze brompton.
type remmen achter vk
type remsysteem voor vk
type versnellingsysteem naaf
versnellingen 6
wielmaat 16

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Brompton New York Edition S6L, Zwart/Zwart/Limegreen

  • Merk: Brompton
  • Model: Brompton New York Edition S6L, Zwart/Zwart/Limegreen
  • Fietsnummer: F.13210
  • Barcode: F.13210
    -
  • € 1.730,00


Tags: Brompton New York Edition S6L, Zwart/Zwart/Limegreen, Brompton New York Edition S6L, Zwart/Zwart/Limegreen, Vouwfietsen > Brompton