• Tijdelijk gesloten wegens Corona virus

Tijdelijk gesloten wegens Corona virus

Wegens de Corona crisis zijn wij tot nader bericht gesloten

Met veel pijn en moeite hebben wij toch besloten om onze winkel tijdelijk te sluiten. Dit om zoveel als mogelijk verspreiding van dit virus tegen te gaan. Zowel voor U als voor onszelf. Wij weten dat onze keuze erg lastig is voor onze klanten. Maar ondanks dit en de financiële last  die het voor ons met zich meebrengt menen wij toch dit besluit te moeten nemen. We staan allemaal voor een erg moeilijke tijd en wensen iedereen dan ook heel veel sterkte in deze periode.

Wel werken wij op afspraak wat betreft bij aankoop of info van fiets of Brompton vouwfiets.
Ook kunt U een afspraak maken voor servicebeurten of bij problemen van bij ons gekochte fietsen.
Tevens werken wij op afspraak voor het repareren van Uw Brompton die bij ons of elders gekocht is.
Afspraken kunt U via mail maken.  info(at)hetzandrijwielen(punt)nl

Onze webshop gaat gewoon door. Hier kunt U Brompton onderdelen, fiets onderdelen en Brompton vouwfietsen bestellen. Wij zullen deze artikelen na betaling zo spoedig mogelijk verzenden. Het is natuurlijk ook mogelijk om een Brompton vouwfiets via mail te bestellen of U mailt ons Uw telefoonr en wij bellen U zo spoedig mogelijk terug. Email: info(at)hetzandrijwielen(punt)nl

Alles is een beetje omslachtig zo. Maar hopelijk duurt dit niet te lang zodat we allemaal weer leuke en gezellige dingen met elkaar kunnen doen, zoals fietsen etc.

Het Zandrijwielen "Uw Bromptonspecialist"


Verwante Tags

Uw Bromptonspecialist