• Elektrische Brompton

Elektrische Brompton

Elektrische Brompton

De Elektrische Brompton
ook wel Brompton Electric genoemd komt er eindelijk aan. Na eerst van een afstand te bekijken hoe dit exemplaar al in het Verenigd Koninkrijk beschikbaar was, komt dit product medio januari/februari 2019 eindelijk naar Nederland en België. Deze prachtige Brompton is net als de gewone Brompton ontworpen om enorm mobiel te zijn in de steden en is ook voorzien van zeer hoge gebruikscomfort, compactheid, veel slimme functies en bovenal rijdt het net zo licht als de gewone Brompton.De Elektrische Brompton is voorzien van een op maat gemaakte 250 Watt voorwielmotor met een extreem hoge performance-to-weight verhouding. Verder is het voorzien van een enorm slim geïntegreerde trapkracht- en trapfrequentiesensor, waardoor het een natuurlijk rijgevoel geeft. De accu bevat een geïntegreerd display en heeft ook een USB poort, hiermee kunt u zelfs uw eigen smartphone opladen. En het mooiste aan de nieuwe Brompton is dat de vouwmaat identiek is aan de gewone Brompton, of terwijl enorm compact.Alle Brompton Electrics worden geleverd met een kleine accutas (1,5l), deze accutas is in de vorm van een schoudertas en komt het transportgemak alleen ten goede. Verder is het optioneel om ook een grotere commuter bag (20l) erbij te nemen.
specificaties Brompton


Elektische Brompton Dealer Nederland

Als één van de Nederlandse Brompton Dealers hebben wij de eer om vanaf de introductie in  2019 deze prachtige  Bromptons aan te bieden. Bent u benieuwd naar de Elektrische Brompton, kom gerust langs bij ons voor meer informatie of een testrit, wanneer deze geïntroduceerd is in de Benelux.

Waarschijnlijk zal de wacht tijd van levering langer duren als bij een Brompton zonder ondersteuning, vandaar dat U zich bij ons kunt inschrijven voor de aankoop van een Brompton Elektric. U kunt dan mailen naar: Brompton at hetzandrijwielen punt nl

Verwante Tags

Brompton Electric