• Brompton voorraad redelijk op niveau

Brompton voorraad redelijk op niveau

Voorraad Brompton en Brompton onderdelen weer redelijk op niveau

Ons voorraad niveau van Brompton vouwfietsen begint weer geleidelijk te stijgen. Het is nog niet helemaal ideaal. En we hebben onze minimale voorraad die nodig is nog niet bereikt. Maar gezien onze huidige voorraad en wat er in de bestelling staat en binnen afzienbare verzonden wordt zijn wij zeer optimistisch.

Brompton heeft de laatste maanden hard gewerkt om hun productie capaciteit op te voeren en het lijkt dat het ze gelukt is. Ook hebben we problemen ondervonden met het verzenden na de Brexit maar ook dit lijkt op gelost te zijn. En de vervoer tijd is aanzienlijk korter geworden dan bijv de eerste maanden na de Brexit.

Alleen wat bertreft de Brompton Electrics ondervinden wij nog problemen. Hiervan is ons voorraad niveau erg laag. De bestellingen die geplaatst zijn en reeds verzonden zijn ondervinden erg veel hinder bij het importeren naar de EU. Dit alles door de Brexit regels.
Maar ook hier hopen we van dat deze problemen spoedig opgelost worden.

Wat betreft de Brompton onderdelen gaat het ook weer beter. Maar helaas zijn er nog slechts enkele onderdelen nog niet verkrijgbaar. Om een voorbeeld te noemen, de zadels zijn nog niet verkrijgbaar bij Brompton. Maar ook de lijst met niet verkrijgbare Brompton onderdelen wordt steeds kleiner.

Kortom wij hopen dat voor het einde van dit jaar alles weer bij het oude is. En dat we weer een volle winkel hebben.

Verwante Tags

Uw Bromptonspecialist