• Beperkte voorraad Brompton en Prijsverhoging vanaf 01-02-2021

Beperkte voorraad Brompton en Prijsverhoging vanaf 01-02-2021

Beperkte voorraad Brompton
Prijsverhoging vanaf 01-02-2021


 Door de corona crisis en de daarop volgende grote vraag naar Brompton wereldwijd.,kan Brompton de vraag niet meer aan. Na eerst in een lock-down te hebben gezeten in de UK en vrijwel de gehele wereld viel de productie bijna helemaal stil. Na dat de wereld economie weer een beetje op gang kwam kreeg Brompton vanuit de hele wereld weer orders. Zoveel zelfs dat ze de productie voor 2020 niet meer konden garanderen. Dit resulteerde in een bestel stop voor ons als dealers. Met als gevolg dat onze voorraad nu vrijwel op is. Dit is niet alleen bij ons het geval maar ook bij mijn collega's in Nederland, België en Duitsland. 
Er druppelen nu wat bestellingen binnen. Normaal komt onze voorraad op de website te staan. Nu hebben wij er voor gekozen om niet onze gehele voorraad hier op te zetten. Dus voor info omtrent de voorraad kunt U ons mailen, bellen of de winkel bezoeken.
Vanaf April, Mei 2021 hopen we onze voorraad weer op te bouwen tot een normaal niveau van ongeveer 55 stuks.

Prijsverhoging

Vanaf Februari 2021 zal Brompton een prijs verhoging doorvoeren die ditmaal hoger zal zijn dan in andere jaren. Dit komt mede door de Brexit waardoor de import en export kosten hoger zijn. Tevens staan de prijzen van fietsen en fiets onderdelen in het algemeen onder druk die daarom ook stijgen

De prijzen van Brompton zullen een stijging ondergaan van een kleine 10% gemiddeld genomen.
Een Brompton M6L zwart bijvoorbeeld die nu € 1430,00 kost zal vanaf 1 februari 2021 € 1560,00 gaan kosten.

Een aanzienlijke prijsverhoging zoals U ziet


Verwante Tags

Uw Bromptonspecialist