• Beperkte voorraad Brompton

Beperkte voorraad Brompton

Beperkte voorraad Brompton en Brompton onderdelen

Door de corona crisis en de daarop volgende grote vraag naar Brompton wereldwijd.,kan Brompton de vraag niet meer aan. Na eerst in een lock-down te hebben gezeten in de UK en vrijwel de gehele wereld viel de productie bijna helemaal stil. Na dat de wereld economie weer een beetje op gang kwam kreeg Brompton vanuit de hele wereld weer orders. Zoveel zelfs dat ze de productie voor 2021 niet meer konden garanderen. Dit resulteerde in een bestel stop voor ons als dealers. Met als gevolg dat onze voorraad nu vrijwel op is. Dit is niet alleen bij ons het geval maar ook bij mijn collega's in Nederland, België en Duitsland. 

Er druppelen nu wat bestellingen binnen. Normaal komt onze voorraad op de website te staan. Nu hebben wij er voor gekozen om niet onze gehele voorraad hier op te zetten. Dus voor info omtrent de voorraad kunt U ons mailen, bellen of de winkel bezoeken.
Nu eind Juli 2021 begint onze voorraad wat op te lopen.
In de tweede helft van 2021 hopen wij weer over een goede voorraad te beschikken.
Maar dit is nog steeds niet zeker. Daar de voorraad fiets onderdelen wereldwijd zeer beperkt is. Dus ook bij Brompton. Met als gevolg dat de productie van Bromptons weer vertraging oploopt. Of dat er andere componenten worden gebruikt bij de afmontage. 
Tevens heeft het te kort aan onderdelen ook gevolgen voor het voorraad peil bij ons in de winkel. Sommige producten zijn al enige tijd niet meer te bestellen door ons.
Daarbij komt dat de Brexit ook roet in het eten gooit, daar de bestellingen veel langer onderweg zijn.

Kortom het is nog verre van optimaal.Verwante Tags

Uw Bromptonspecialist