Onze winkel is vrij te bezoeken U kunt ook een afspraak maken

  • Abus helm MountZ polar white M 52-57 cm
De Abus MountZ fietshelm is de perfecte fietshelm voor de jongere fietser / mountainbiker (MTB’er). Deze High-End fietshelm is ontworpen voor zowel de eerste offroad fietsritten als de eerste fietsritten naar school. De helm is zeer comfortabel om te dragen. Verder is de helm licht in gewicht (circa 245 gram) en de helm beschikt ook over een geïntegreerd vliegennet om insecten buiten te houden. Kortom, bij deze helm is over alles is nagedacht en door de vele praktische functies zeer geliefd bij zijn/haar gebruikers.

De helm heeft een zeer hoog veiligheidsniveau. Dit komt onder andere door het In-mould productieproces. Licht en stabiel ontworpen helm met een duurzame verbinding van EPS en PC-schaal. Hierbij wordt de buitenschaal van de helm in één keer met het schokabsorberende helmmateriaal (EPS) verbonden. Dit zorgt niet alleen voor veiligheid, het zorgt ook voor een langdurige hechting. Hierdoor is de levensduur van de helm vele malen langer. Ten slotte zorgt de in-mould constructie ook nog voor een lager gewicht en een optimale ventilatie. Dit is dé ideale helm voor bijvoorbeeld de dagelijkse uitstapjes naar de stad of voor de sportieve MTB’er.

De 8 luchtuit- en 5 luchtinlaten zijn met elkaar verbonden dit verhoogt de sterkte en de veiligheid van de helm. Naast dit is de helm ook zeer comfortabel door de comfortabele voering en de goede ventilatie.

Maat bepalen van helm bij volwassenen en kinderen

Pak een meetlint.
Meet de omtrek van je hoofd. Plaats het meetlint 2.5 cm boven de wenkbrauwen.
Bekijk de helm maat bij de bijbehorende omtrek in centimeters.

Abus helm MountZ polar white M 52-57 cm

  • Merk: ABUS
  • Model: Abus helm MountZ polar white M 52-57 cm
  • Barcode: 4003318869686
    -
  • € 69,95
  • € 49,95


Tags: Abus helm MountZ polar white M 52-57 cm, Abus helm MountZ polar white M 52-57 cm, Brompton onderdelen > Fietshelm