Onze winkel is vrij te bezoeken U kunt ook een afspraak maken

De lichtste Brompton Electric-fiets ooit
De Electric P Line is verkrijgbaar vanaf aleen 12,7 kg (of 15,6 kg met de accu klaar voor gebruik). Het is ontworpen voor de beste prestaties, met zijn titanium Advanced-achterframe en hoogwaardige, gewichtsbesparende componenten. Je kunt hem dragen, optillen en verder rijden.

Nog draagbaarder.
Ingeklapt binnen 20 seconden, en slepen en rollen is gemakkelijker dan ooit. De innovatieve zadelpen met dubbele vergrendeling zorgt ervoor dat je de opgevouwen fiets via het zadel kunt besturen.

De grotere, lichtere Advanced-rolwielen glijden in straten en gebouwen. En er is het door Brompton ontwikkelde rolrek (optioneel). Deze bagagedrager van 341 gram is ontworpen rond het zwaartepunt om de gevoelde last te minimaliseren, waardoor je ingeklapte fiets aanvoelt als een superlicht koffer.

Ontworpen voor perfectie
Het compacte Superlight-systeem met 4 versnellingen biedt je alles wat je nodig hebt om tussen stad en land te fietsen. Schakelen gaat soepel en eenvoudig met één schakelhendel. Het Brompton Advance-ophangblok is standaard inbegrepen, wat de controle en wegligging verscherpt. Met alle andere Superlight-onderdelen en de hoogwaardige contactpunten erbij heb je een elektrische ervaring van een echt hoger niveau.

specs
framemaat omschrijving high
frametype uni
omschrijving de lichtste brompton electric-fiets ooit\nde electric p line is verkrijgbaar vanaf aleen 12,7 kg (of 15,6 kg met de accu klaar voor gebruik). het is ontworpen voor de beste prestaties, met zijn titanium advanced-achterframe en hoogwaardige, gewichtsbesparende componenten. je kunt hem dragen, optillen en verder rijden.\n\nnog draagbaarder.\ningeklapt binnen 20 seconden, en slepen en rollen is gemakkelijker dan ooit. de innovatieve zadelpen met dubbele vergrendeling zorgt ervoor dat je de opgevouwen fiets via het zadel kunt besturen.\n\nde grotere, lichtere advanced-rolwielen glijden in straten en gebouwen. en er is het door brompton ontwikkelde rolrek (optioneel). deze bagagedrager van 341 gram is ontworpen rond het zwaartepunt om de gevoelde last te minimaliseren, waardoor je ingeklapte fiets aanvoelt als een superlicht koffer.\n\nontworpen voor perfectie\nhet compacte superlight-systeem met 4 versnellingen biedt je alles wat je nodig hebt om tussen stad en land te fietsen. schakelen gaat soepel en eenvoudig met één schakelhendel. het brompton advance-ophangblok is standaard inbegrepen, wat de controle en wegligging verscherpt. met alle andere superlight-onderdelen en de hoogwaardige contactpunten erbij heb je een elektrische ervaring van een echt hoger niveau.\n\n

Brompton P Line Electric High+Rack, Stormgrey

  • Merk: Brompton
  • Model: Brompton P Line Electric High+Rack, Stormgrey
  • Fietsnummer: F.15300
  • Barcode: F.15300
    -
  • € 4.290,00


Tags: Brompton P Line Electric High+Rack, Stormgrey, Brompton P Line Electric High+Rack, Stormgrey, Brompton ELECTRIC > Brompton Electric vouwfietsen